Jaa tuotetiedot:

Facebook
WhatsApp
Email

Jukka Rintala silkkisolmio, sininen

Jukka Rintala on muodin, muodon ja viivan mestari. Hän on monipuolinen teollinen suunnittelija ja kuuluu Suomen tunnetuimpiin muotisuunnittelijoihin.

Silkkisolmio hohtaa upeissa hohtavissa sinisen sävyissä. Solmio on teetetty Jukka Rintalan luonnosten pohjalta ja valmistettu Italiassa. Solmio toimitetaan nimikoidussa lahjarasiassa.

Materiaali 100% silkkiä

59,90  sis. alv 24%

Jukka Rintala silkkisolmio, sininen

Tuotekoodi JR 166-1 Kategoriat , , Avainsanat , ,

Kuvaus

Tiesitkö?

Solmio on miesten eniten käyttämä asuste ja kuuluu olennaisesti kaikkiin pukutyyppeihin. Laadukkaat solmiot tehdään ylellisistä materiaaleista – esimerkiksi puhtaasta silkistä tai villasta. Silkkiä on kautta aikojen pidetty jaloimpana materiaalina ja kudottua silkkisolmiota pidetäänkin kaikkialla maailmassa arvokkaimpana solmiona. Polyestersolmio on arkisempi mutta myös kestävämpi ja huokeampi vaihtoehto. Polyesterlaadut ovat kehittyneet viime aikoina huimasti. Mikrokuitu on suosittu materiaali myös solmioissa ja se on ohuempi kuin muut tekokuidut. Se on myös erittäin kestävä, rypistämätön ja nyppyyntymätön.

Solmion väri ja tyyli valitaan tilaisuuden mukaan. Olemme koonneet aiheesta kokonaisen sivun, jossa voit saada apua puketumispulmiin. Tsekkaa pukeutumisetiketti -sivu!

Lisätiedot

Paino 0,2 kg (kilogramma)
Kuvio

Muu kuvioitu

Väri

Sininen

Hintahistoria