Jaa tuotetiedot:

Facebook
WhatsApp
Email

Tummanharmaa neulesolmio

Trendikäs neulesolmio on materiaaliltaan laadukasta 100 % silkkiä. Solmion leveys on 6 cm. Solmiot on valmistettu Italiassa. Niskakappaleessa silkkikangas antaa ryhtiä solmiolle. Väri tummanharmaa missä fuksian punaiset pilkut.

44,90  sis. alv 24%

Tummanharmaa neulesolmio

Tuotekoodi 400063 Kategoria

Kuvaus

Tiesitkö?

Solmio on miesten eniten käyttämä asuste ja kuuluu olennaisesti kaikkiin pukutyyppeihin. Laadukkaat solmiot tehdään ylellisistä materiaaleista – esimerkiksi puhtaasta silkistä tai villasta. Silkkiä on kautta aikojen pidetty jaloimpana materiaalina ja kudottua silkkisolmiota pidetäänkin kaikkialla maailmassa arvokkaimpana solmiona. Polyestersolmio on arkisempi mutta myös kestävämpi ja huokeampi vaihtoehto. Polyesterlaadut ovat kehittyneet viime aikoina huimasti. Mikrokuitu on suosittu materiaali myös solmioissa ja se on ohuempi kuin muut tekokuidut. Se on myös erittäin kestävä, rypistämätön ja nyppyyntymätön.

Solmion väri ja tyyli valitaan tilaisuuden mukaan. Olemme koonneet aiheesta kokonaisen sivun, jossa voit saada apua puketumispulmiin. Tsekkaa pukeutumisetiketti -sivu!

Lisätiedot

Paino 0,2 kg (kilogramma)
Kuvio

Pilkku

Väri

Harmaa, Musta

Hintahistoria