Jaa tuotetiedot:

Facebook
WhatsApp
Email

Mustaharmaa kukkakuosiin kudottu silkkirusetti

Kuosiin kudottu silkkirusetti. Yhdistä mustaan tai harmaaseen taskuliinaan näpsäkän kokonaisuuden aikaansaamiseksi. Niskanauhassa on säätövaraa.

Rusetin leveys on noin 6 cm ja pituus 10,5cm

Materiaali 100% silkki

29,90  sis. alv 24%

Mustaharmaa kukkakuosiin kudottu silkkirusetti

Tuotekoodi RUS 273 Kategoriat , Avainsanat ,

Kuvaus

Tiesitkö?

Ruseteissa pituudella ei ole varsinaisesti väliä. Useimmat rusetit on suunniteltu sopimaan tavallisen miehen kaulaan. Rusetin pituus on yleensä 36-50 cm väliltä. Pituuden lisäksi rusetin antamaan fiilikseen vaikuttavat myös leveys ja rusetin kaula. Rusetti antaa persoonallista lisämaustetta juhlapukeutumiseen sekä väreillä ja kuosilla voit tuoda esiin omaa persoonaasi.

Toimittamamme rusetit ovat valmiiksi sidottuja, joten ne ovat huolettomia pukea ja näyttävät aina hyvältä. Kaikissa ruseteissamme on myös säädettävä nauha.

No sopiiko sitten valitsemani rusetti tulevaan tilaisuuteen? Olemme koonneet aiheesta kokonaisen sivun, jossa voit saada apua puketumispulmiin. Tsekkaa pukeutumisetiketti -sivu!

Lisätiedot

Paino 0,2 kg (kilogramma)
Väri

Musta

Kuvio

Kukka

Hintahistoria

Olemme lomalla 27.6 - 28.7.2024!

Lähetämme tilaukset loman aikana noin kerran viikossa. Varauduthan siis hieman normaalia pidempiin toimitusaikoihin. Toimitamme vain varastossa olevia tuotteita, joten verkkokaupan tuotevalikoima on pienempi.