Jaa tuotetiedot:

Facebook
WhatsApp
Email

Mies & poika -setti vihreä joulurusetti

Lahjaideaksi? Kuosiin kudotut rusetit esimerkiksi isälle ja pojalle. Niskanauhassa on säätövaraa. Rusetit on valmistettu Suomessa, Turussa Matex Oy:n tuotannossa.

Miehen rusetin pituus on noin 12 cm ja lasten rusetin pituus on noin 9 cm.

Materiaali 100% polyesteri

29,90  sis. alv 24%

Varasto loppu

Mies & poika -setti vihreä joulurusetti

Tuotekoodi IPS XXX1 Kategoriat , , Avainsanat , , ,

Kuvaus

Tiesitkö?

Ruseteissa pituudella ei ole varsinaisesti väliä. Useimmat rusetit on suunniteltu sopimaan tavallisen miehen kaulaan. Rusetin pituus on yleensä 36-50 cm väliltä. Pituuden lisäksi rusetin antamaan fiilikseen vaikuttavat myös leveys ja rusetin kaula. Rusetti antaa persoonallista lisämaustetta juhlapukeutumiseen sekä väreillä ja kuosilla voit tuoda esiin omaa persoonaasi.

Toimittamamme rusetit ovat valmiiksi sidottuja, joten ne ovat huolettomia pukea ja näyttävät aina hyvältä. Kaikissa ruseteissamme on myös säädettävä nauha.

No sopiiko sitten valitsemani rusetti tulevaan tilaisuuteen? Olemme koonneet aiheesta kokonaisen sivun, jossa voit saada apua puketumispulmiin. Tsekkaa pukeutumisetiketti -sivu!

Lisätiedot

Paino 0,2 kg (kilogramma)
Kuvio

Joulu

Väri

Vihreä

Hintahistoria

Olemme lomalla 27.6 - 28.7.2024!

Lähetämme tilaukset loman aikana noin kerran viikossa. Varauduthan siis hieman normaalia pidempiin toimitusaikoihin. Toimitamme vain varastossa olevia tuotteita, joten verkkokaupan tuotevalikoima on pienempi.