Jaa tuotetiedot:

Facebook
WhatsApp
Email

Vaaleanpunainen painettu silk-twill taskuliina

Painettu silk-twill taskuliina. Taskuliinassa käsin päärmätyt reunat. Taskuliinan koko on noin 31 x 31 cm.

Materiaali 100 % silkki.
Valmistettu Italiassa.

29,90  sis. alv 24%

Vaaleanpunainen painettu silk-twill taskuliina

Tuotekoodi TL 437-4 Kategoriat , Avainsana

Kuvaus

Tiesitkö?

Miten, missä, milloin, miksi..? Olemme koonneet tähän muutaman hyvän syyn taskuliinan käyttöön. Taskuliinalla on nimittäin asukokonaisuudessa ratkaiseva rooli.

Taskuliina on yleisimmin silkkinen (myös pellavaa, villaa), neliön muotoinen liina, joka taitellaan (tai asetellaan) pikkutakin tai bleiserin rintataskuun. Myös siistiä ja laadukasta puuvillaista nenäliinaa voi tarvittaessa käyttää taskuliinana, esimerkiksi puutarhajuhlissa tai rennoissa kesähäissä. Suosittelemme kuitenkin ajatusta – juhlat juhlana.

Huolitellun lookin aikaansaamiseksi värien tulee sopia yhteen. Mikäli olet varovainen värien käyttäjä, suosi esimerkiksi murrettuja sävyjä asusteissa tai pastelleja. Vaaleat värit sopivat hyvin kevääseen ja kesään, tummemmat syksyyn ja talveen – loogista eikö? Mielipiteitä on kuitenkin monia ja suosittelemme viime kädessä luottamaan omaan intuitioon.

Hyvänä nyrkkisääntönä voi myös pitää vähemmän on enemmän. Jotta kokonaisuudesta ei tule yhtä sirkusta, nappaa taskuliinan väriin ideaa rusetin tai solmion kuvion väristä tai toisinpäin. Eikä suotta kannata unohtaa paitaa! Väreillä voi myös leikitellä niinikään paidan, solmion/rusetin ja taskuliinan välillä.

Lisätiedot

Paino 0,2 kg (kilogramma)
Kuvio

Kukka, Paisley

Väri

Monivärinen